tel. 731 731 031
pon.- pt. 09:00-17:00

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach Użytkownika za pomocą plików Cookies, służących realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną żądanych przez Użytkownika, przez Witmalu Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie.

Definicje

1. Administrator – oznacza Witmalu Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-230), ul. Jutrzenki 49, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy XII wydział gospodarczy KRS 0000496040, NIP: 1132873665, Regon: 147114073, który świadczony usługi drogą elektroniczną oraz przechowuje i uzyskuje dostęp do informacji w urządzeniach Użytkownika.
2. Cookies – oznacza dane informatyczne, w szczególności małe pliki tekstowe, zapisywane i przechowywane na urządzeniach za pośrednictwem których Użytkownik korzysta ze stron serwisu internetowego.
3. Cookies Administratora – oznacza Cookies zamieszczane przez Administratora, związane ze świadczeniem usług drogą elektroniczną przez Administratora za pośrednictwem serwisu internetowego.
4. Cookies Zewnętrzne – oznacza Cookies zamieszczane przez partnerów Administratora, za pośrednictwem strony internetowej Serwisu.
5. Serwis – oznacza stronę internetową lub aplikację, pod którą Administrator prowadzi sklep internetowy, działający w domenie: http://apetete.pl/.
6. Urządzenie – oznacza elektroniczne urządzenie dzięki któremu Użytkownik uzyskuje dostęp do Serwisu internetowego.
7. Użytkownik – oznacza podmiot, na rzecz którego zgodnie z Regulaminem i przepisami prawa mogą być świadczone usługi drogą elektroniczną lub z którym zawarta może być Umowa o świadczenie usług drogą elektroniczną.

Ogólne zasady dotyczące postępowania przez Administratora z danymi osobowymi Użytkowników

1. Dane osobowe pozostawione przez Użytkownika w Serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim
2. Dane są zbierane wyłącznie do umożliwienia Użytkownikowi pełnego korzystania z funkcjonalności Serwisu.
3. W każdej chwili korzystania z Serwisu Użytkownik ma wgląd i prawo zmiany lub usunięcia wszystkich danych
4. Dane zbierane automatycznie podczas wizyt na stronach Serwisu mogą być użyte w celach statystycznych oraz optymalizacyjnych
5. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Użytkownikiem, a Serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na przesłane przez Użytkownika zapytanie
6. Jedynie za zgodą Użytkownika, podane przez niego dane mogą zostać wykorzystane do celów marketingowych.
7. Użytkownik pozostaje anonimowy do momentu dokonania pierwszego zakupu w Serwisie, subskrypcji elektronicznego biuletynu (newslettera) lub wypełnienia formularza kontaktowego na stronie Serwisu. W tych przypadkach wymagane jest podanie (elektronicznie lub w każdy inny sposób) określonych danych teleadresowych, które następnie przesyłane są do systemu.
8. Dokonanie przez Użytkownika zakupu w sklepie apetete.pl i jednoczesna rejestracja w sklepie wiążą się z wyrażeniem zgodny na gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z późn. zm.). Informacje te służą tylko i jedynie do celów realizacji zamówienia, w tym wystawienia dowodu sprzedaży (paragon lub faktura VAT) oraz wysyłki towarów. W związku z tym sklep apetete.pl ma prawo udostępniać zebrane dane swoim partnerom handlowym, jedynie mając na celu sprawną realizacje zamówienia.
9. Serwis będzie się kontaktował z Użytkownikiem wyłącznie za pośrednictwem podanego przez niego adresu e-mail. W ważnych sprawach dotyczących obsługi sprzedaży, dopuszczalny jest kontakt za pośrednictwem podanego numeru telefonu lub innych danych adresowych.

Rodzaje wykorzystywanych Cookies

1. Stosowane przez Administratora Cookies są bezpieczne dla Urządzenia Użytkownika. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do Urządzeń Użytkowników wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkownika i dostosować Serwis indywidualnie każdemu Użytkownikowi. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny z której pochodzą, czas przechowywania ich na Urządzeniu.
2. Administrator wykorzystuje dwa typy plików cookies:
a. Cookies sesyjne: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.
b. Cookies trwałe: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich usunięcia z Urządzenia Użytkownika. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

Cele w jakich wykorzystywane są Cookies

1. Administrator wykorzystuje Cookies Własne w następujących celach:
a. Konfiguracji serwisu
i) optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu oraz dostosowywania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika
ii) rozpoznania urządzenia Użytkownika Serwisu jak również jego lokalizacji i odpowiednio wyświetlenia strony internetowej, dostosowanej do jego indywidualnych potrzeb.
b. Uwierzytelniania użytkownika w serwisie internetowym
i) utrzymywanie po zalogowaniu sesji Użytkownika Serwisu, dzięki czemu Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
ii) poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności weryfikację autentyczności sesji przeglądarki.
iii) poprawnej obsługi programu partnerskiego, umożliwiając w szczególności weryfikację źródeł przekierowań Użytkowników na strony internetowe Serwisu.
iiii) umożliwienie korzystania w Serwisie z funkcji „Koszyk”.
c. Analiz i badań oraz audytu oglądalności
i) tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych Serwisu
2. Administrator usługi wykorzystuje Cookies Zewnętrzne w następujących celach:
a. zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych, np. Google Analytics.
b. prezentowania reklam dostosowanych do preferencji Użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy, np. Google AdSense.
c. zalogowania do serwisu za pomocą serwisu społecznościowego, np. Facebook.com.
d. wykorzystania funkcji interaktywnych w celu popularyzacji Serwisu za pomocą serwisów społecznościowych, m.in. takich jak Facebook.com, Pinterest.com.
e. prezentowania opinii na stronach internetowych Serwisu, które są pobierane z zewnętrznego serwisu internetowego, Ceneo.pl i Opineo.pl.

Newslettery

1. Zgoda udzielona przez Użytkownika podczas rejestracji konta w Serwisie lub w późniejszym czasie na otrzymywanie drogą mailową bezpłatnych newsletterów daje prawo Administratorowi do okresowego wysyłania użytkownikom Serwisu informacji o nowościach, promocjach, konkursach wyprzedażach, kolekcjach, wydarzeniach lub innych informacji związanych z działalnością Serwisu.
2. Otrzymywanie newsletterów można w dowolnym czasie anulować, wyłączając tą funkcję poprzez kliknięcie na linku „wypisz się”, znajdującym się w każdej przesłanej wiadomości elektronicznej. Rezygnacja z subskrypcji newslettera nie jest jednoznaczna z usunięciem konta w Serwisie.
3. Administrator zastrzega sobie prawo do: – przesyłania za pośrednictwem newslettera reklam oraz informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, Poz. 1204 z 2002 r.); – nieuargumentowanego zaprzestania świadczenia usługi newslettera po uprzednim powiadomieniu jego użytkowników; – usunięcia konta, którego użytkownik naruszył Regulamin Serwisu.

Internetowy sklep zoologiczny Apetete.pl oferuje karmy dla psów, karmy dla kotów oraz akcesoria dla Twojego pupila!

Profesjonalna obsługa i fachowe porady!

Czytaj więcej

Taste of the Wild – Najwyższej jakości karmy bez zbóż dla psów i kotów. Produkowane w USA spełnią oczekiwania psa i kota niezależnie od wieku, płci oraz indywidualnych potrzeb, wyróżniają się oryginalnym smakiem dzikich zwierząt takich jak: bizon, przepiórki, dziki. Wszystkie składniki, które otrzymujemy, pochodzą wyłącznie od dostawców objętych rygorystycznymi procedurami kontroli jakości USDA.


Brit – Produkowane w Czechach karmy marki premium oraz super premium z zawartością mięsa na poziomie 40%. Brit produkuje karmy zarówno dla kotów jak i psów. Wyróżniają się wysoką jakością przy jednoczesnym zachowaniu rozsądnej ceny. Brit Care to oferta dla alergików i wrażliwych psów.


Royal Canin – Najbardziej rozpoznawalna marka karm super premium na całym świecie. Firma Royal Canin wyspecjalizowała się w tworzeniu karm dla psów rasowych. Karmy odznaczają się wysoką zawartością witamin i mikro elementów. W ofercie Royal Canin dostępne są również produkty weterynaryjne, które pomagają w walce z różnymi schorzeniami psów i kotów.


Orijen – Karmy produkowane w Kanadzie, odznaczające się wysoką zawartością świeżych składników, ponad 80% mięsa, odpowiadającego standardem ludzkiej żywności. Dodatkowo Orijen zredukował ilość węglowodanów do 20% w których wchodzą warzywa, owoce i zioła, które regulują procesy przemiany materii. Karma nie zawiera żadnych zbóż, wobec tego jest dobrym rozwiązaniem dla psów i kotów z alergią pokarmową.


Acana – Karmy odpowiadające na biologiczne potrzeby zwierząt domowych: psów, kotów. Nie zawierają zbóż, soi, sztucznych dodatków. Polecane przez lekarzy weterynarii, ze względu na sprawdzoną jakość pożywienia. Acana posiada swoją własną kuchnię, w której są przygotowane wszystkie składniki do karm. Obecnie najlepiej oceniana gotowe pożywienie na rynku zoologicznym. Zawartość białka na poziomie 30%.


Applaws – Karma, która zawiera ponad 80% świeżego mięsa, jest kompletnie pozbawiona sztucznych dodatków, konserwantów. Ryby stosowane w tych karmach były łowione metodami przyjaznymi dla zwierząt. Firma Applaws wyróżnia się wysoką jakością i niezwykłą smakowitością karm dla psów i kotów. Dostępne mokre i suche karmy.


Arion – Wszystkie składniki karmy Arion podlegają ściślej kontroli weterynaryjnej, produkty przed wprowadzeniem na rynek zoologiczny zostały przebadane przez Research Center. Belgijski producent uwzględnił specyficzne potrzeby psów i kotów w różnym wieku. Arion Original to oferta dla psów i kotów nie tolerujących zbóż, glutenu. Idealne karmy dla alergików powstałe na bazie mięsa jagnięcego lub łososia.


Josera – Niemiecka marka premium karm dla zwierząt domowych. Ze względu na dużą zawartość składników mineralnych, witamin jest chętnie stosowana przez polskich hodowców rasowych psów i kotów. Karmy Josera odznaczają się wysoką smakowitością, co sprawia, że pożywienie jest chętnie zjadane. Dostępne produktu dla dorosłych psów, seniorów, oraz matek karmiących i szczeniąt.


Eukanuba – Nazwa pochodzi z kultury jazzu i oznacza coś wyjątkowego. Takie właśnie są karmy Eukanuba. Od 1969 roku przy współpracy z dietetykami i hodowcami tworzą karmy dla psów z podziałem na wiek, rasę i wielkość. Eukanuba wyznają zasadę, że psy jako zwierzęta mięsożerne powinny być karmione produktami wysoko białkowymi, dlatego podstawowym produktem w ich karmach stanowi mięso kurczaka i jagnięciny.






Pies – radosny kompan, stróż, obrońca i najlepszy przyjaciel


Preparaty na pchły i kleszcze – Szeroki wybór preparatów na kleszcze. Znajdziesz u nas krople, spraye, pudry, obroże. Wszystko, co pozwoli uchronić Twojego pupila przed groźnymi pasożytami, które przenoszą niebezpieczne choroby dla zwierząt i ludzi.

Zabawki – Piłki, sznurki, aporty, kongi, szarpaki i wiele innych odnajdziesz w sklepie apetete.pl wszystko, co potrzeba aby obudzić instynkt łowiecki psa i zapewnić mu potrzebną rozrywkę.

Smycze, szelki i obroże – Szeroki wybór akcesoriów: tradycyjne i niestandardowe modele smyczy i obroży a także popularne smycze typu „flexi”, wszystko czego potrzeba aby zapewnić komfort spacerów i podróży z psem.

Legowiska, klatki, transportery – Kanapy, łóżka, materace, budki wszystko co pomoże zejść psu z Twojej kanapy oraz zapewni bezpieczną podróż.

Preparaty do pielęgnacji sierści – Szampony, odżywki, spraye znanych i polecanych producentów. Do każdego rodzaju sierści szczotki, grzebienie i furminatory. Niezbędne akcesoria, które pozwolą zadbać o zdrowy i ładny wygląd Twojego pupila.

Przysmaki – Kości, gryzaki, suszone mięso, ciastka zbożowe i bez zbożowe. Naturalne gryzaki polskich producentów. Odnajdziesz u nas tylko sprawdzone produkty, wykonane z świeżego mięsa. Wszystko co potrzeba aby pies poczuł się szczęśliwy i kochany.

Akcesoria podróżne – W czasie wakacji z psem warto zadbać o kilka niezbędnych drobiazgów, które umilą chwile z pupilem. W naszym sklepie odnajdziesz maty samochodowe, kratki, miski podróżne, adresówki, a także apteczki dla psa. Wszystko, co potrzebne aby zadbać o spokojną i szczęśliwą podróż z ukochanym czworonogiem.



Kot – wymagający, niedoceniony przyjaciel pracującego człowieka


Drapaki – Niezbędne akcesoria dla kota zapewniające zabawę. Pozwalają się odstresować, dzięki temu chronią meble przed zniszczeniem.

Żwirki – Zaraz po karmie najważniejszy produkt dla kota. Dobry żwirek zapewni czystość i ładny zapach w całym mieszkaniu, dostępne żwirki bentonitowe, sodowe, drewniane, silikonowe.

Kuwety – Dobrze dobrana kuweta, to taka z której kot chętnie korzysta, a dla właściciela jest łatwa do transportu, mycia i wygląda ładnie. Kuwety występują w różnych rozmiarach, wariantach kolorystycznych, są zadaszone i odkryte, okrągłe i kwadratowe.

Tunele i zabawki – Kot jest zwierzęciem bardzo rozrywkowym, praktycznie przez całe swoje życie pragnie za czymś gonić. Interaktywne zabawki pozwolą Tobie na chwilę odpoczynku, a kotu zapewnią nieprzerywane godziny rozrywki. Tunele i domki zaspokajają potrzebę kota, do łowieckich zabaw.

Przysmaki dla kota – Najzdrowsze połączenie łakoci i witamin. Przysmaki dla kota zawierają niezbędne składniki, takie jak biotynę, taurynę. Pomagają w odkłaczaniu, polecane jako nagroda, zachęta do socjalizacji oraz uzupełnienie diety.

Transportery i koszyczki – Na wystawę z kotem, do weterynarza, w krótką i daleką podróż przydadzą się koszyczki oraz transportery. W naszej ofercie odnajdziesz produkty w trzech najpopularniejszych rozmiarach, różne kolory i kształty. Tylko sprawdzone produktu od czołowych producentów transporterów dla kotów.

Preparaty do pielęgnacji i higieny – Preparaty na pchły i kleszcze, środki na odrobaczenie, szampony, pasty witaminowe i do odkłaczania, witaminy oraz minerały, a także szczotki, furminatory, szampony, nożyczki. W dziale kocia apteka odnajdziesz wszystko co pozwoli zadbać o zdrowie Twojego mruczącego towarzysza.


Najpopularniejsze wyszukania:

Akcesoria dla kotów Akcesoria dla psów Karma Applaws Karma Bosch Karma Brit Karma dla kota Karma dla kota Royal Karma dla kota sklep Karma dla kotów Karma dla kotów sklep
Zamknij

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies . Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.