• DARMOWA DOSTAWA KURIEREM dla zamówień od 139zł
  • BEZPIECZNE ZAKUPY
  • EKSPRESOWA WYSYŁKA
  • FACHOWE PORADY
  • NAJNIŻSZE CENY
  • DARMOWA DOSTAWA Kurierem dla zamówień od 139zł
  • BEZPIECZNE ZAKUPY
  • EKSPRESOWA WYSYŁKA
  • FACHOWE PORADY
  • NAJNIŻSZE CENY

8in1 Delights Strong Bones kość prasowana S

Kod produktu: GIP2184
Marka: 8in1
Warianty do wyboru

    Cena: 0,00 zł

  • - +
Informacje

Przysmak dla psa 8in1 Delights Strong Bones kość prasowana S

Podstawowe cechy produktu:

  • Prasowana kość
  • Idealna dla małych i średnich psów (2-27kg)
  • Zajmuje na dłużej dzięki zwartej konstrukcji i połączeniu mięsa i kości
  • Wyjątkowo smakowita
  • Bez sztucznych dodatków i barwników
  • Redukuje osad i zapobiega powstawaniu kamienia nazębnego
  • Zapewniona długotrwała radość żucia bez pozostawiania nieestetycznych resztek
  • Light przysmak posiada tylko 2% tłuszczu

Kość dostosowana do wielkości psa?
Takie są właśnie kości do żucia z firmy 8in1, wyróżnia je nadzwyczajna smakowitość i naturalny smak. Ich niewątpliwym plusem jest twardość, która zajmuje psa na długie godziny a czasem dni. Kość zaspokaja potrzebę żucia a przy okazji dba w przyjemny sposób o zęby i masuje dziąsła. Zawiera tylko 2% tłuszczu wobec tego można ją podawać psom otyłym, po kastracji czy zabiegu sterylizacji bez obaw o ich wagę!
Podając ten przysmak dbasz o profilaktykę chorób zębów i przyzębia swojego psa.

Skład:
Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (mięso z kurczaka 10%), minerały.

Najniższa cena produktów z ostatnich 30 dni:

Informacje dodatkowe
Kod towaru GIP2184
Białko [%] 82
Tłuszcz [%] 2
Włókno [%] 1
Popiół [%] 2
Wilgotność [%] 14
Dostępne warianty

8in1 Delights Strong Bones kość prasowana S

8in1 Delights Strong Bones kość prasowana S x 2

8in1 Delights Strong Bones kość prasowana S x 4

8in1 Delights Strong Bones kość prasowana S x 8

Opinie
1 0 5 5

Jeszcze nikt nie ocenił tego produktu, bądź pierwszy i podziel sie swoją opinią.




Osoby które wybrały 8in1 Delights Strong Bones kość prasowana S przeglądały także: