• DARMOWA DOSTAWA KURIEREM dla zamówień od 139zł
  • BEZPIECZNE ZAKUPY
  • EKSPRESOWA WYSYŁKA
  • FACHOWE PORADY
  • NAJNIŻSZE CENY
  • DARMOWA DOSTAWA Kurierem dla zamówień od 139zł
  • BEZPIECZNE ZAKUPY
  • EKSPRESOWA WYSYŁKA
  • FACHOWE PORADY
  • NAJNIŻSZE CENY

ALDA kość ryżowa z jagnięciną 600g

Kod produktu: GIP2369
Marka: ALDA
Warianty do wyboru
    600g 
    49,90 zł
    - + Brak
    2 x 600g 

    Cena za szt.
    49,40 zł

    98,80 zł
    - + Brak

    Cena: 0,00 zł

  • - +
Informacje

Przysmak dla psa ALDA kość ryżowa z jagnięciną 600g

Podstawowe cechy produktu:

  • Bogactwo mięsa: 62% mięsa
  • Brak mięsa kurczaka i innych źródeł białka – odpowiednia dla alergików
  • Łatwo strawna przekąska – polecana dla psów z problemami gastrycznymi
  • Nie powoduje zaparć
  • Zachęca do żucia i gryzienia
  • Doskonale czyści zęby
  • Mięso zawiera dużo białka, fosfor, żelazo oraz witaminy z grupy A, B, E.
  • Bogate w witaminy i proteiny.
  • Kształt kości pozwala na lepsze czyszczenie zębów

Przysmak dla psa Alda to delikatna przekąska, odpowiednia dla szczeniąt i psich seniorów. Jej wyselekcjonowany skład: obecność ryżu w połączeniu z mięsem sprawia, że to delikatny deser. Nie będzie powodowała zaparć, za to dzięki twardej konsystencji doskonale zaspokaja potrzebę żucia i gryzienia.
Przysmak dentystyczny o delikatnym składzie – Twój pies będzie zachwycony smakiem.

Skład:
Jagnięcina (62%), mąka ryżowa (14%), gliceryna (8%), cukier (2%), konserwanty.

Najniższa cena produktów z ostatnich 30 dni:
ALDA kość ryżowa z jagnięciną 600g PALD081 - 49,90 zł
ALDA kość ryżowa z jagnięciną 600g x 2 PALD081_PAK2 - 98,80 zł

Informacje dodatkowe
Kod towaru GIP2369
Białko [%] 40
Tłuszcz [%] 4
Włókno [%] 1
Popiół [%] 4
Wilgotność [%] 22
Dostępne warianty

ALDA kość ryżowa z jagnięciną 600g

ALDA kość ryżowa z jagnięciną 600g x 2

Opinie



1 0 5 5

Opinie naszych Klientów (1)

5
Pies zajada ten specjał z wielkim zaangażowaniem. Piesek wcina karmę ze smakiem.

Osoby które wybrały ALDA kość ryżowa z jagnięciną 600g przeglądały także: